REFORESTACIO A LES USERES

Aquest curs l’AMPA del CEIP Botànic Calduch,  organitza una eixida per al cap de setmana, es tracta d’una  activitat per a tota la família, on un any més col·laborarem amb l’Associació de Damnificats per l’incendi de l’Alcalatén, reforestant una de les zones afectades per l’incendi de 2007.
Perquè volem cuidar i recuperar els nostres paisatges.
Perquè la natura és cosa de tots.
Perquè volem ensenyar als nostres fills/es a cuidar el nostre medi ambient.
Perquè volem deixar un món millor als nostres fills i filles.
Per tot això, el proper diumenge 26 de febrer anirem a plantar arbres tots junts. Ja tenim els arbres demanats, sols falta que vosaltres vos apunteu!
Podeu vore les imatges de les eixides de les darreres edicions mitjançant aquests enllaços:

Useres 2011

Useres 2010

Useres 2009

A més de ser una activitat interessant i divertida per al diumenge, és molt educativa per als vostres fills i filles doncs aprendran de primera mà la importància de cuidar els nostres boscos. Aprenent dels millors mestres, els seus pares!!

“L’i ncendi forestal, es va declarar el 28 d’agost del 2007 i es va mantenir actiu fins als primers dies de setembre, va arrasar la comarca de L’Alcalatèn (Castelló). Causant pèrdues generalitzades especialment als municipis de les Useres, Adzaneta del Maestrat, Costur, Figueroles, L’Alcora i Llucena del Cid, alguns dels quals afectats en un 90% de la superfície del terme municipal. A més de produir abundants pèrdues en una extensa massa forestal, l’incendi va produir danys importants en els cultius (ametllers, oliveres i garrofers) i instal·lacions agropequàries, a més afectà també a la ramaderia de la zona. Tot això perjudicà greument l’economia de la zona.” RESOLUCIÓ 6 novembre de 2007 de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació
Descripció: sortirem del CEIP Botànic Calduch el diumenge a les 9 hores, cadascú amb el seu cotxe i anirem a les Useres, on ens esperen per donar-mos els arbres. Cadascú portarà les seues ferramentes (lligó, aixada) i també un poc d’aigua per al reg. La plataforma s’encarrega de buscar una zona de fàcil accés per reforestar. Aquesta zona porta el nom de la nostra escola. Esmorzarem tots junt de pà-i porta, la plataforma posarà aigua i vi per a tots. L’activitat durarà sols el mati, tornarem cap a les 13 - 13′30 hores aproximadament.
Recordeu agafar esmorzar i portar roba còmoda. Les vostres ferramentes i una garrafa d’aigua.
Inscripció: fins al 23 de febrer. 

MES INFO

No hay comentarios:

Publicar un comentario